Medalion de porc umplut cu caşcaval

Printeaza

Medalion de porc umplut cu caşcaval din: muschiulet de porc, cascaval, frunze de salvie, jambon afumat, ulei de masline, zeama de lamaie, nuci.

Ingrediente:Medalion_de_porc_umplut_cu_cascaval

  • 1 muschiulet de porc, curatat de grasime, taiat in 6 bucati groase – medalioane
  • 100 g cascaval, taiat in 6 felii subtiri
  • o mana de frunze de salvie
  • 6 felii de jambon afumat sau sunca de Praga
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de la 2 lamai
  • 40 g nuci, tocate

 

Mod de preparare:

Crestează fiecare medalion orizontal. Acoperă cu folie adezivă şi aplatizează cu ajutorul sucitorului pentru a se subţia considerabil.

Umple cu caşcavalul şi aşază câte o frunză de salvie pe fiecare, împachetează fiecare medalion într-o felie de şuncă.

Incinge uleiul într-o tigaie la foc potrivit. Prăjeşte medalioanele 3 min, întoarce şi adaugă frunzele de salvie râmase şi continuă să prăjeşti 3 min.

Stinge cu zeama de lămâie şi nucile şi încălzeşte 11 min, întorcând carnea o dată.

Medalion de porc umplut cu caşcaval

Medalion_de_porc_umplut_cu_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.