Medalion de porc cu sos de mustar

Printeaza

O reteta gustoasa de medalion de porc din: cotlete  de porc, mustar, lapte, unt, ou, piper, sare.

Ingrediente:Medalion de porc cu sos de mustar

  • 1 kg cotlete de porc fără os
  • 100 mi muştar
  • 50 mi lapte
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Se asezonează carnea cu sare şi piper şi se frige pe grătarul bine încins, câte 15 minute pe fiecare parte. Se prepară sosul: se topeşte untul, se adaugă muştarul şi apoi oul şi se amestecă energic pentru a nu se lipi.

Se condimentează cu sare şi se toarnă laptele.  Se dă de pe foc şi se toarnă peste cotletul de porc fierbinte.Se serveşte cu garnitură de cartofi copţi.

Medalion de porc cu sos de mustar

Medalion de porc cu sos de mustar

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Medalion de porc cu sos de mustar
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.