Mazare

Printeaza

 Mazare

Ingrediente:Mazare

  • 600 g mazăre fină curăţată
  • 1 marulă
  • 300 g arpagic
  • 150 g unt
  • 1/2 lingură de făină
  • sare
  • puţin zahăr
  • 1 1/2 pahar supă
  • 1 legătură de mărar

 

Mod de preparare:

Mazărea se fierbe în apă clocotită cu sare, timp de 5 minute.

Se strecoară şi se pune într-o cratiţă cu marula opărită, tăiată bucăţi, arpagicul puţin sotat şi se fierbe cu capac cu 100 g unt, sare, puţin zahăr şi supă.

Cînd ma­zărea este fiartă se pune restul de unt amestecat cu făină şi se mai fierbe 3-4 minute.

Se termină cu verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.