Mazare sote cu marar

Printeaza

Mazare sote

Ingrediente:Mazare sote cu marar

  • 600 g mazăre
  • 3 morcovi
  • 200 g boabe porumb din conservă
  • 1 broccoli
  • sare
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legătură de mărar

 

Mod de preparare:

Morcovul se curăţă, se spală, se taie cubuleţe mici şi se pune la fiert în apă clocotită. Se adaugă şi mazărea şi se fierb în apă scăzută până când se înmoaie.

Broccoli, după ce a fost desfăcut în bucheţele mici, se adaugă şi el şi se mai dă în câteva clocote. Legumele se scurg de zeamă şi se pun într-o cratiţă de teflon cu ulei şi boabele de porumb.

Se lasă la foc mic până se pătrund bine. Se serveşte cu nucă. înainte de a fi servită, se garniseşte cu verdeaţă tocată fin.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Eu mai folosesc mazarea sotata si ca garnitura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.