Mazare si fasole verde, cu topping de branza

Printeaza

O reteta delicioasa de mazare si fasole verde, cu topping de branza din: fasole verde, mazare, unt si cascaval.

Ingrediente:Mazare si fasole verde, cu topping de branza

  • 300 g fasole verde
  • 200 g mazare
  • un cub de unt
  • 100 g cascaval

 

Mod de preparare:

Incinge gratarul. Opareste mazarea si fasolea verde in apa cu sare 2-3 minute.

Scurge de apa si adauga un cub de unt, amesteca si presara sare si piper.

Pune legumele intr-un vas termorezistent si presara cascavalul.

Da la gril 2-3 minute, pana cand cascavalul se topeste si incepe sa se rumeneasca.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Gratin de mazare, fasole verde si sunca

Gratin de mazare, fasole verde si sunca din: ulei de masline, fasole verde, mazare, zeama si coaja de lamaie, mustar de dijon, sare, piper, costita. Ingrediente: ulei de masline fasole verde mazare zeama si coaja de lamaie mustar de dijon sare piper costita/sunca   Mod de preparare: Într-un vas larg se încing 3 linguri ulei […]

 

Tarta cu fasole verde si mazare

Tarta cu fasole verde si mazare

Tarta cu fasole verde si mazare din: fasole verde, mazare, oua, lapte, smantana, parmezan, nucsoara, scortisoara, praz, usturoi, branza telemea, unt, faina, sare, piper. Ingrediente: 400 g fasole verde 300 g mazăre 4 ouă 200 ml lapte dulce 200 g smântână 100 g parmezan 3 g nucşoară 2 g scorţişoară un fir de praz doi […]

Supa de fasole verde cu smantana

Supa de mazare si fasole verde

Supa de mazare si fasole verde din: mazare, fasole, praz, unt, faina, lapte, sare, piper. Ingrediente:  200 g mazăre congelată 100 g fasole păstăi congelată partea albă a unui praz 50 g unt 2 linguriţe făină 1 litru lapte sare si piper Mod de preparare: Prazul tăiat rondele se pune la călit în unt topit, […]

 

Ghiveci calugaresc cu vin

Ghiveci cu fasole verde, mazare si smantana

Ghiveci cu fasole verde, mazare si smantana din:  fasole verde, mazăre, morcovi, unt, sare, smântână. Ingrediente: 250 g fasole verde 500 g mazăre 250 g morcovi 50 g unt sare smântână Mod de preparare: Intr-o oală se pune fasolea verde ruptă în două sau în trei, mazărea verde şi morcovii tăiaţi felii subţiri şi rotunde. Pe […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.