Mazare si fasole verde, cu topping de branza

Printeaza

O reteta delicioasa de mazare si fasole verde, cu topping de branza din: fasole verde, mazare, unt si cascaval.

Ingrediente:Mazare si fasole verde, cu topping de branza

  • 300 g fasole verde
  • 200 g mazare
  • un cub de unt
  • 100 g cascaval

 

Mod de preparare:

Incinge gratarul. Opareste mazarea si fasolea verde in apa cu sare 2-3 minute. Scurge de apa si adauga un cub de unt, amesteca si presara sare si piper.

Pune legumele intr-un vas termorezistent si presara cascavalul. Da la gril 2-3 minute, pana cand cascavalul se topeste si incepe sa se rumeneasca.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.