Mazare dulce cu crenvursti

Printeaza

Mazare dulce cu crenvursti din: ceapa, crenvursti, mazare, cartofi, usturoi, sare, piper, boia, ulei. fara poza

Ingrediente: Mazare dulce cu crenvursti

  • 1 ceapa
  • 4-5 crenvursti de pui
  • 750 g mazare
  • 7 cartofi
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei

Mod de preparare:

Pui mazarea la fiert in apa putin sarata, dupa care o strecori. Tai cartofii cubulete, ii pui la prajit, iar cand s-au rumenit frumos, ii scoti si ii lasi deoparte.

Pui si ceapa tocata la calit cu rondelele de crenvursti si lasi pana ce acestia se umfla.

Peste mazarea scursa pui usturoiul tocat, sare, piper si mai lasi pe foc 8 minute. Adaugi apoi cartofii si presari putina boia. Amesteci si mai lasi mancarea putin pe foc.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.