Mazare cu cartofi si patrunjel

Printeaza

Mazare cu cartofi si patrunjel din: mazăre boabe, sare, unt topit sau ulei, pătrunjel tocat mărunt.

Mazare cu cartofi si patrunjel

Ingrediente:

  • mazăre boabe
  • sare
  • unt topit sau ulei
  • pătrunjel tocat mărunt

Mod de preparare:

Mazărea boabe se curăţă, se spală şi se pune la fiert împreună cu puţină sare, astfel încât să fie acoperită.

Când este gata, se strecoară şi se aşează într-un castron, punându-se peste ea unt topit sau ulei şi pătrunjel tocat mărunt.

Se serveşte caldă împreună cu cartofi fierţi, tăiaţi felii, fie în lungime, fie în lăţime.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.