Mazare cu carne de vita

Printeaza

Mazare cu carne de vita din: muschi de vita, sos de soia, ulei, mazare, susan.
Ingrediente:Mazare cu carne de vita

  • 400 g muschi de vita taiat felii subtiri
  • 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri ulei
  • 200 g mazare verde proaspata
  • 1/2 ceasca zeama concentrata de carne (de vita)
  • 1/4 lingurita susan

 

Mod de preparare:

Se pune carnea intr-un castron si se stropeste cu sosul de soia. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se inclina tigaia in asa fel incat sa se unga cu ulei si marginile.

Se prajesc carnea si mazarea circa 2 minute la foc iute, amestecand intruna, pana ce carnea isi schimba culoarea.

Se dizolva zeamilul in putina zeama de carne si apoi se toarna in tigaie si mazarea, impreuna cu zeama de carne ramasa, cu restul de sos de soia si cu semintele de susan.

Se pune mancarea pe foc si se lasa sa se ingroase sosul, amestecand mereu.

Se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.