Mazare batuta cu snitel de soia

Printeaza

 Mazare batuta cu snitel de soia

Ingrediente:Mazare batuta cu snitel de soia

  • 1 pungă şniţele de soia
  • o cutie cu mazăre boabe
  • 1 cană ulei
  • felii de franzelă
  • sifon
  • 1 foaie dafin
  • piper
  • sare
  • 1 roşie

 

Mod de preparare:

Mazărea o fierbi în apă cu sare şi foaia de dafin, iar separat fierbi şniţelele în apă cu sare. Când e fiartă mazărea o strecori, o pasezi şi o baţi cu telul, adăugând 150 ml ulei, piper după gust şi câteva linguri de sifon.

Aşezi mazărea bătută pe un platou, în mijloc pui un trandafir făcut din roşie. Şniţelele de soia fierte le storci bine şi le prăjeşti în ulei încins. Poţi să le treci prin compoziţia de ouă pentru şniţele (dacă nu ţii post). Lângă mazărea bătută pui alternativ şniţele şi felii de pâine prăjită.

 

Pofta bună!

1 comentariu

  1. Snitelele de soia merg in perioadele cand tinem Post. O sa incerc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.