Măsline umplute (varianta)

Printeaza

Măsline umplute

Ingrediente:Masline umplute

  • 1/2 kg măsline
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • 1 gogoşar

 

 

Mod de preparare:

Pui la fiert oul, iar separat desărezi măslinele în apă caldă timp de 30 de minute. Oul fiert îl cureţi şi separi albuşul de gălbenuş.

Freci untul spumă, dai caşcavalul pe râzătoare, apoi le amesteci cu gălbenuşul şi potriveşti gustul de sare.

Scurgi măslinele, le scoţi sâmburii cu grijă să nu le rupi şi le umpli cu crema de unt.

Le aşezi pe un platou şi le ornezi cu fâşii de gogoşar.

Măsline umplute

Masline umplute

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu pot folosi malsine verzi? Imi plac mai mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.