Masa de Craciun: Preparate gustoase pentru Masa de Craciun

Printeaza

Preparate gustoase pentru Masa de Craciun:

Somon_in_sos_caramelizat_pe_pat_de_fasole_verde_09

Reteta zilei: Somon in sos caramelizat pe pat de fasole verde

Somon in sos caramelizat pe pat de fasole verde din: somon, fasole verde, sos de soia, apa, vin de orez, zahar brun, ulei de susan, usturoi, ghimbir, seminte de susan, amidon. Ingrediente:  1 bucata file de somon 1/2 kg fasole verde orez fiert, pentru servire Ingrediente marinata: 3 linguri sos de soia 1 lingura de […]

Tocanita_de_vita_cu_ciuperci_06

Reteta zilei: Tocanita de vita cu ciuperci

Tocanita de vita cu ciuperci din: vita, ulei de masline, sare, piper, ciuperci, ceapa, morcovi, telina, cartofi, supa de vita, vin rosu, pasta de tomate, cimbru, rozmarin, dafin. Ingrediente:  2 kg pulpa de vita 3 linguri ulei de măsline 1/2 linguriță sare 1/4 lingurita piper negru proaspăt măcinat 500gr ciuperci feliate 1 ceapa, curatat si […]

Piept_de_pui_in_sos_de_otet_balsamic_08

Reteta zilei: Piept de pui in sos de otet balsamic

Piept de pui in sos de otet balsamic din: piept de pui, otet balsamic, usturoi, ulei de masline, sare, piper, unt, miere. Ingrediente:  2 piepti de pui ¼ cană de oțet balsamic 1 catel de usturoi 2 linguri ulei de măsline sare si piper 1 lingura de unt 2 linguri otet balsamic 3 linguri de […]

Tarte_cu_capsuni_si_aluat_de_migdale_05

Reteta zilei: Tarte cu capsuni si aluat de migdale

Tarte cu capsuni si aluat de migdale din: curmale, migdale, lapte de cocos, zmeura, capsuni. Ingrediente:  12-14 curmale ¼ ceasca migdale 1 cutie lapte de cocos ¼ ceasca zmeura ¼ cană de căpșuni, felii Mod de preparare: Pregatiti ingredientele. Într-un blender adaugati curmalele și migdale si procesati. Pastrati deoparte. In 2 tavi mici adaugati hartie […]

Salata_de_fenicul_si_portocale_05

Reteta zilei: Salata de fenicul si portocale

Salata de fenicul si portocale din: portocale, minole, mandarine, portocala rosie, fenicul, avocado, ceapa, ulei de masline, otet, miere, sare, piper, menta. Ingrediente:  3 portocale 2 minnole 3 mandarine 1 portocala rosie ½ bulb de fenicul, feliat foarte subțire 1 avocado, decojit, fără sâmburi și tăiat ½ ceapa, decojita și tăiata felii subțiri ⅓ ceașcă […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.