Piept de pui cu rosii cherry si sos de otet balsamic din: pui, otet balsamic, ulei de masline, rosii cherry, usturoi, busuioc. Ingrediente: 3 bucati piept de pui dezosat, fără piele ¼ cană de oțet balsamic ¼ cană ulei de măsline 2 cesti rosii cherry înjumătățite 8 catei de usturoi 2 linguri de busuioc proaspăt […]
Masa de Craciun: 10 Retete Gustoase
PrinteazaMasa de Craciun:
Reteta zilei: Scoici in crusta de bacon si fistic
Scoici in crusta de bacon si fistic din: bacon, fistic, ceapa verde, rozmarin, sare, piper, scoici. Ingrediente: 8 felii bacon gatit ¼ ceasca fistic 1 lingura ceapa verde 1 lingura rozmarin proaspăt 1 linguriță de sare 1 linguriță de piper negru 12-15 scoici mari Mod de preparare: Se combină bacon, fistic, ceapa verde si rozmarin […]
Reteta zilei: Chiftelute de pui cu sos de lapte de cocos
Chiftelute de pui cu sos de lapte de cocos din: pui, condimente pentru pui, coriandru, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, condimente, lapte de cocos. Ingrediente chiftelute: 1 kg carne tocata de pui 1 lingura condimente pentru pui 1 lingura coriandru proaspat tocat Ingrediente sos: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa rosie tocata 3 […]
Reteta zilei: Salata de cartofi cu marar si sos de maioneza
Salata de cartofi cu marar si sos de maioneza din: cartofi, iaurt, smantana, sos iute, mustar dijon, marar, sare, piper, patrunjel, telina, ceapa. Ingrediente: 1.5 kg cartofi roșii 1/4 ceasca iaurt 1/4 ceasca smantana 1/4 ceasca sos iute 1 lingura mustar dijon 1 lingura marar 1/4 linguriță de sare 1/2 lingurita piper negru 1 lingura […]
Reteta zilei: Snitele de porc in crusta de pesmet
Snitele de porc in crusta de pesmet din: porc, oua, sare, piper, pesmet, faina, ulei. Ingrediente: 4 bucati carne de porc 2 oua sare și piper 6 linguri pesmet 3 linguri de faina ulei pentru prajit Mod de preparare: Bateti snitelele pe ambele parti. Se amestecă făina și pesmetul. Se bat ouale cu condimentele. Dati […]
Reteta zilei: Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin
Muschi de porc invelit in bacon cu rozmarin din: muschi de porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, piper, usturoi, bacon. Ingrediente: 2 kg muschi de porc 3 linguri otet balsamic 2 linguri de ulei de măsline 6 crengute de rozmarin proaspat 6 crengute de cimbru proaspat 2 linguri condimente de friptură 1 […]
Reteta zilei: Prajitura cu prune si mascarpone
Prajitura cu prune si mascarpone din: aluat, prune, zahar, mascarpone, ou, scortisoara. Ingrediente: 500gr aluat de patiserie 1 kg prune 2 linguri de zahăr 250 g mascarpone 1 ou 1/4 lingurita scortisoara Mod de preparare: Puneti aluatul in într-o tavă de copt. Scoateți samburii și se taie în sferturi. Puneti prunele peste aluat. Se presara cu zahar si […]
Reteta zilei: Vita aromata la cuptor
Vita aromata la cuptor din: vita, piper, rozmarin, cimbru, oregano, boia de ardei, chimion, patrunjel, busuioc, praf de chili, usturoi. Ingrediente: 1 bucată de friptură de vită Ingrediente marinata: boabe de piper rozmarin cimbru oregano boia de ardei chimion pătrunjel busuioc praf de chili 2 căței de usturoi tocat Mod de preparare: Se amestecă toate […]
Reteta zilei: Placinta de ciuperci
Placinta de ciuperci din: aluat de patiserie, ciuperci, patrunjel, usturoi, sunca, oua, branza, faina, lapte batut, sare, piper, boia, oregano, ulei. Ingrediente: 500gr aluat de patiserie 800 g ciuperci 1 legatura patrunjel, tocat 4 căței de usturoi, tocat 100 g sunca, tocata 2 oua 200 g brânză rasă 2 linguri de faina 200 g de […]
Reteta zilei: Stridii pane
Stridii pane din: stridii, sare, piper, ou, faina, apa, pesmet, ulei. Ingrediente: 8 stridii sare și piper Ingrediente pentru aluat: 1 ou 2 linguri de făină 1 lingura apa Ingrediente pentru crusta: 1 cană pesmet ½ ceasca de faina ulei pentru prajit Mod de preparare: Se spală și se clătesc stridiile cu puțină apă sărată. […]
Pofta buna!