Marmeladă de zmeură

Printeaza

Marmeladă de zmeură din: zmeura, zahar.

Ingrediente:Marmeladă de zmeură

  • 1 kg zmeură
  • 750 g zahăr pisat

 

Mod de preparare:

Se curăţă zmeura şi se dă prin sită, se amestecă cu zahărul şi se pune la fiert la foc mic, amestecînd mereu.

Cînd zahărul s-a topit, se face focul puţin mai tare, lăsînd să fiarbă 40-50 min din clipa cînd a dat primul clocot.

Se aşază fier­binte în borcane şi se leagă cînd este complet rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.