Marmelada de portocale si morcovi

Printeaza

Marmelada de portocale si morcovi din: portocale, zahar, morcovi.

Ingrediente:Marmelada de portocale si morcovi

  • 500 g portocale curăţate de coajă
  • 500 g zahăr gelifiant 2:1
  • 500 g morcovi

 

 

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă şi se dau pe râzătoare măruntă, apoi se fierb cu puţină apă, se adaugă portocalele mărunţite şi, eventual, se pasează cu blenderul de mână. Se adaugă zahărul, se lasă pe foc şi se fierbe, apoi se face proba.

Se toarnă fierbinte în borcane, apoi se pun capacele şi se întorc borcanele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.