Marmelada de mandarine

Printeaza

Marmelada de mandarine din: mandarine, zahar gelifiant.

Ingrediente:Marmelada de mandarine

  • 1 kg felii de mandarine
  • 500 g zahăr gelifiant 2:1

 

 

 

Mod de preparare:

Pentru ca această reţetă să iasă bine este nevoie, obligatoriu, de mandarine foarte coapte, adică dulci.

Feliile de mandarine se taie în bucăţi mici, curăţându-se în mare de membrana albă, care ar da un gust prea amar marmeladei.

Bucăţile de mandarine se amestecă cu zahărul, se dau în clocot şi, după ce se face proba, se toarnă în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.