Marmelada de fructe de padure

Printeaza

Marmelada de fructe de padure din: fructe de padure, seminte de chia, suc de mere, zeama de lamaie, sirop de artar.

 

Ingrediente:Marmelada_de_fructe_de_padure

  • 2 cani de fructe de padure
  • 3 linguri de seminte de chia
  • jumatate de cana de suc de mere proaspat
  • o lingura zeama de lamaie
  • o lingura de sirop de artar

 

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi seminţele de chia în jumătate de cană de suc de mere şi o lingură de sirop de arţar.

Dacă folosiţi fructe de pădure nu foarte dulci, suplimentaţi cu o lingură de sirop de arţar. Ţineţi seminţele de chia la înmuiat până au absorbit toată apa si se transformă în gel.

Adăugaţi fructele de pădure şi amestecul de chia în robotul de bucătărie şi mixaţi până devin pastă.

Ţineţi la frigider să se întărească.

Marmelada de fructe de padure

Marmelada_de_fructe_de_padure

Pofta buna!

 

 

 

 

Rulouri cu marmelada

Rulouri cu marmelada

Rulouri cu marmelada din: aluat de patiserie, marmelada de portocale, zahar brun, suc de portocale. Ingrediente:  300 g aluat de patiserie ¼ cana marmeladă de portocale 3 linguri de zahăr brun 3 linguri de suc de portocale   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 160C. Intindeti aluatul într-un dreptunghi mare. Se întinde marmelada uniform peste […]

Mere coapte cu marmelada

Mere coapte cu marmelada

Mere coapte cu marmelada din: mere, dulceata, albus, zahar. Ingrediente: 2 mere 2-3 linguriţe marmeladă de fructe 1/2 albuş 2 linguriţe cu zahăr pudră     Mod de preparare: Spălaţi fructele, curăţaţi-le de coajă, scoateţi-le casa seminţelor folosind un cuţit ascuţit si umpleţi-le cu dulceaţă. Aşezaţi-le în formă de sticla incasabila si tineţi în cuptorul cald […]

 

Prajitura rapida cu marmelada

Prajitura rapida cu marmelada

Prajitura rapida cu marmelada din: ou, zahar, faina, lamaie, sare, marmelada. Ingrediente: 4 ouă 1 pahar (150 ml) ulei 300 g făină răzătură de lămâie sau portocală sare marmeladă de caise   Mod de preparare: Spălăm ouăle şi le spargem în vas emailat cu gura largă sau într-un castron mare. Batem ouăle ca pentru omletă, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.