Marmelada de corcoduse cu aroma de migdale

Printeaza

Marmelada de corcoduse cu aroma de migdale din: corcoduse, zahar, esenta de migdale.

Ingrediente: Dulceata_1

  • 10 kg corcoduşe galbene şi roşii
  • 8 kg zahăr
  • esenţă de migdale

 

 

Mod de preparare:

Dai prin sită corcoduşele coapte, pentru a sepa­ra pulpa de sâmburi şi coajă. Compoziţia astfel obţinută o fierbi cu zahărul până se îngroaşă, astfel, când se face proba într-o farfurie, rămâne densă, nu se împrăştie.

Cu 5 minute înainte de a fi pusă în borcane, adaugi esenţa de migdale, apoi reglezi focul la flacără mică. Pui marmelada fierbinte în borcane, pe care apoi le acoperi cu pături, iar când s-au răcit le aşezi pe rafturi în cămară.

Marmelada de corcoduse cu aroma de migdale

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.