Marmelada asortată de fructe

Printeaza

Marmelada asortată de fructe

Ingrediente:Marmelada asortată de fructe

  • 1 kg vişine
  • 1 kg zmeură
  • 1 kg coacăze negre
  • 1 kg coacăze roşii
  • 1 kg agrişe
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Speli bine toate fructele, fără să le ţii prea mult sub apă rece, cureţi vişinele de sâmburi şi coacăzele de codiţe, apoi le treci pe toate prin maşina de tocat. Pui 1 kg de zahăr la 1 kg de pastă de fructe şi ames­teci bine.

O torni apoi în borcane pe care le capsezi sau le acoperi bine cu celofan. Le aşezi într-o oală în care ai pus câteva prosoape, o umpli cu apă până la gura borcanelor şi le sterilizezi 45 de minute, la foc mic.

 

Pofta bună!

1 comentariu

  1. Sa incerc si eu reteta asta de marmelada; sper sa-mi iasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.