Marmelada asortată de fructe
PrinteazaMarmelada asortată de fructe
- 1 kg vişine
- 1 kg zmeură
- 1 kg coacăze negre
- 1 kg coacăze roşii
- 1 kg agrişe
- zahăr
Mod de preparare:
Speli bine toate fructele, fără să le ţii prea mult sub apă rece, cureţi vişinele de sâmburi şi coacăzele de codiţe, apoi le treci pe toate prin maşina de tocat. Pui 1 kg de zahăr la 1 kg de pastă de fructe şi amesteci bine.
O torni apoi în borcane pe care le capsezi sau le acoperi bine cu celofan. Le aşezi într-o oală în care ai pus câteva prosoape, o umpli cu apă până la gura borcanelor şi le sterilizezi 45 de minute, la foc mic.
Pofta bună!
Sa incerc si eu reteta asta de marmelada; sper sa-mi iasa.