Marinata de nisetru

Printeaza

Marinata de nisetru

Ingrediente:Marinata de nisetru

  • 1,500 kg peşte
  • 1 ceaşcă ulei
  • oţet
  • 2 foi de dafin
  • 5-10 boabe de ienibahar
  • 5-10 boabe de piper
  • făină
  • sare

Mod de preparare:

Curăţăm nisetrul şi îl tăiem ca pentru zacuscă. Apoi îl sărăm şi îl lăsăm să se scurgă. Zvîntăm bucăţile cu o cîrpă curată, le dăm prin făină şi le prăjim în ulei încins.

Punem oţetul cu mirodeniile să dea un clocot, adăugăm sare. Turnăm oţetul fier­binte peste peşte cît să-l acopere. Adău­găm şi 2-3 linguri de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.