Marinata de peste cu otet

Printeaza

Marinata de peste cu otet din: peste, apa, otet, ulei, sare, foi de dafin, piper, mustar boabe, ceapa, morcovi.

Ingrediente:Marinata_de_peste_cu_otet

  • 1 kg peste (scrumbii, heringi sau macrou)
  • 250 ml apa
  • 150 ml otet
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 3 foi de dafin
  • piper
  • mustar boabe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi

 

Mod de preparare:

Cureti pestele, il speli, il tai bucati fară cap si coada. Asezi in galetuse de plastic cate 10 bucati de peste in fiecare. Tai rondele ceapa si morcovul si le pui la fiert impreuna cu apa, otetul, uleiul, sarea, foile de dafin, mustarul si piperul boabe, cam un sfert de ora.

Dupa ce au fiert toate ingredientele, le lasi sa se raceasca, apoi le adaugi peste pestele crud. Le lasi la marinat 6-7 zile, amestecand din cand in cand.

Marinata de peste cu otet

Marinata_de_peste_cu_otet

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.