Marinata de hamsii

Printeaza

Marinata de hamsii din: hamsii, ceapa, dafin, masline, otet, piper.

Ingrediente:Marinata_de_hamsii

  • 250 g hamsii
  • 1 ceapă
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml oţet
  • 100 g măsline
  • piper boabe

 

 

Mod de preparare:

Eviscerează hamsiile şi clăteşte-le cu o soluţie de oţet cu apă (50 ml apă la 50 ml oţet). Taie ceapa julien.

Intr-un borcan cu gura mai largă, aşază în straturi peştele şi alternează cu ceapa, măslinele, dafinul şi piperul.

Toarnă restul de oţet, diluat cu 50 ml apă.

 

Marinata de hamsii

Marinata_de_hamsii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Taitei cu hamsii afumate

Taitei cu hamsii afumate

 Taitei cu hamsii afumate Ingrediente: 2-3 caserole cu hamsii afumate o pungă de tăieţei pastă picantă de tomate verdeaţă tocată condimente după gust 1 lingură ulei   Mod de preparare: Pui la fiert tăieţeii în apă cu sare şi când sunt gata îi scurgi, îi clăteşti cu apă rece. Ungi cu ulei un vas termorezistent […]

 

Ciorba de fasole cu rosii

Ciorbă de roşii cu hamsii si busuioc

Ciorbă de roşii cu hamsii si busuioc  Ingrediente: 10 roşii mari coapte 200 g hamsii puţin orez 2-3 cepe 1-2 morcovi potriviţi 1 ardei gras 1 ardei iute 1 linguriţă condiment ulei puţin busuioc   Mod de preparare: Cureţi morcovii şi ceapa, dai morcovul pe râzătoare şi toci ceapa. Cureţi ardeiul gras, îl tai cubuleţe, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.