Marinada pentru vanat

Printeaza

Marinada pentru vanat din: otet, vin, ceapa, morcov, patrunjel, cimbru, piper, ienibahar, sare.

Ingrediente:Marinada pentru vanat

  • oţet
  • vin roşu
  • 2-3 cepe
  • morcov
  • pătrunjel
  • 15 foi de dafin
  • cimbru
  • boabe de piper
  • ienibahar
  • coajă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Luăm o oală mare şi punem aceeaşi cantitate de oţet, apă şi vin roşu, adăugăm 2-3 cepe tăiate felii, un morcov, un pătrunjel, o ţelină, apoi foi de dafin, cimbru, boabe de piper, ienibahar, coajă de lămâie, sare.

Toate se fierb o jumătate de oră. Marinada se toarnă fierbinte peste vânatul pus într-un vas de lut, până îl acoperă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.