Marinada condimentata din legume

Printeaza

Marinada condimentata din legume din: morcov, ardei capia, ceapa, radacina de telina, pasta de tomate, mustar, ulei, apa, otet, zahar, sare, boabe de piper.

Ingrediente:Marinada pentru vanat cu vin

  • 1 kg morcov
  • 2 kg ardei capia
  • 1 kg ceapa uscata
  • 2 radacini de telina
  • 200 g pasta de tomate
  • 1 borcan mustar
  • 500 ml ulei

Pentru marinada:

  • 1 l apa
  • 300 ml otet
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Toate legumele le tai fideluţă. Pentru marinată fierbi apa cu oţetul, zahărul, sare după gust şi boabe de piper. Pui legumele în aceas­tă marinadă, timp de aproximativ 10 minute.

Scoţi apoi legumele din marinată într-un vas întins şi le laşi să se răcească.

Separat, amesteci pasta de to­mate cu uleiul adăugat picătură cu picătură, ca la maioneză, iar la sfârşit pui muştarul dulce şi omogenizezi.

Sosul obţinut îl torni peste legume şi le ames­teci pe toate. Aşezi legumele în borcane mici, pe care le păstrezi la rece.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.