Mandarine marinate

Printeaza

Mandarine marinate: mandarine, zahar, apa, batoane de scortisoara, anason stelat.

Ingrediente:Mandarine_marinate.png

  • 8 mandarine
  • 500 g zahăr
  • 500 ml apă
  • 3 batoane scorţişoară
  • 6 bucăţi anason stelat

 

Mod de preparare:

Se decojesc mandarinle şi se înde­părtează pieliţele albe. Se dă în clocot un sirop din apă şi zahăr; se adaugă 3 batoane de scorţişoară şi 6 bucăţi anason stelat; se fierb la foc moale 1 min.

Se ia vasul de pe foc şi se adaugă mandarinele; se acoperă şi se lasă să se răcească. Se servesc ornate cu mirodenii şi stropite cu suc.

Mandarine marinate

Mandarine_marinate.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.