Mancaruri usor de gatit

Printeaza

Mancaruri usor de gatit:

Rosii_umplute_08

Reteta zilei: Rosii umplute

Rosii umplute din: rosii, sare de mare, usturoi, ulei de masline, ceapa, dovlecel, orez, pasta de tomate, patrunjel, cartof. Ingrediente: 5 roșii sare de mare 2 catei de usturoi ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 dovlecel, tocat 1/4 ceasca de orez 1 lingura pasta de tomate 1 lingura patrunjel proaspat tocat 1 cartof, tăiat […]

Sote_de_ciuperci_pe_pat_de_paste_08

Reteta zilei: Sote de ciuperci pe pat de paste

Sote de ciuperci pe pat de paste din: ulei de masline, ciuperci, ardei iute, patrunjel, mascarpone, lamaie, sare, piper, parmezan, paste. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 300g ciuperci 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat 2 linguri de frunze de pătrunjel, tocat 3 linguri branza mascarpone Sucul de la o jumatate […]

 

Supa_de_praz_cu_broccoli_04

Reteta zilei: Supa de praz cu broccoli

Supa de praz cu broccoli din: praz, unt, cartofi, broccoli, supa de pui. Ingrediente: 2 fire de praz 2 linguri unt 2 cartofi 1 cana de broccoli fiert 4 cesti de supa de pui     Mod de preparare: Se topeste untul si se adauga prazul. Gatiti timp de 15 minute. Tocati cartofii și adăugați peste […]

Aripi_de_pui_in_crusta_05

Reteta zilei: Aripi de pui in crusta

Aripi de pui in crusta din: aripi de pui, praf de curry, sare, supa de pui, smantana, ceapa rosie, cimbru, faina, ulei, branza albastra. Ingrediente: 8-10 aripi de pui, tăiate în două 1 lingura praf de curry 1 linguriță de sare 300ml supa de pui 200ml smantana 1 ceapa rosie, feliata 1 buchet cimbru proaspat […]

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_branza_07

Reteta zilei: Ciuperci umplute cu spanac si branza

Ciuperci umplute cu spanac si branza din: ciuperci, branza albastra, spanac, ceapa, pesmet, unt topit. Ingrediente: ciuperci brânză albastra spanac ceapă pesmet Unt topit   Mod de preparare: Spalati si curatati ciupercile. Intr-o tigaie adaugati ulei de masline, apoi ceapa, gatiti cateva minute si adaugati spanacul. Gatiti cateva minute. Lasati sa se raceasca, apoi dati […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.