Mancarica de pipote si inimi cu paste

Printeaza

Mancarica de pipote si inimi cu paste din: pipote, inimi, rosii decojite, usturoi, paste, ulei, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Mancarica de pipote si inimi cu paste

  • 1 kg pipote si inimi
  • 1 borcan mic de rosii decojite in bulion
  • 4-5 catei de usturoi
  • 400 g paste
  • 2-3 linguri de ulei
  • busuioc sau oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pipotele si inimile le cureti pe fiecare in parte si le pui la foc cu apa, cat sa le acopere si iei spuma de cate ori e nevoie.

Cand sunt fierte si a scazut si apa, adaugi uleiul si mai lasi pipotele si inimile pe foc pana se rumenesc.

Adaugi usturoiul feliat, rosiile pasate, sare si piper. Lasi sa fiarba totul la foc mic pana se leaga.

Presari busuioc sau oregano la final. Fierbi pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare.

Apoi le clatesti, le scurgi si le asezi pe un platou mai mare, usor adancit sub forma unei coronite.

La mijloc asezi mancarica de pipote si de inimi.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Mancare de pipote si inimi de pui cu ciuperci

Reteta zilei: Mancare de pipote si inimi de pui cu ciuperci

O reteta de mancare de pipote si inimi de pui cu ciuperci din: inimi de pui, pipote de pui, ciuperci, sare, piper, suc de rosii si ceapa. Ingrediente: ½ kg inimi si pipote de pui 2 borcane ciuperci intregi/foliate Sare Piper Suc de rosii 2 cepe       Mod de preparare: Se spala bine […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.