Mancarica picanta de naut

Printeaza

Mancarica picanta de naut din: naut, ceapa, morcov, ardei, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancarica picanta de naut

  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 2 ardei iuţi
  • o conservă mare năut gata fiert
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa, morcovul şi ardeiul gras se toacă mărunt şi se pun la călit în ulei. Se presară cu sare şi piper şi se adaugă şi ardeii iuţi. După ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă năutul trecut sub un jet de apă rece şi bine scurs.

Se toarnă circa 100 ml apă şi se lasă la fiert 10 minute.

Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.