Mancarică de rosii

Printeaza

Mancarică de rosii

Ingrediente:Mancarică de rosii

  • 3 roşii mari
  • 2 ardei graşi
  • 2-3 cepe
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

Tai ceapa foarte mărunt, cureţi ardeii de cotoare şi de seminţe, apoi îi tai şi îi căleşti în ulei împreună cu ceapa. Le laşi până se înmoaie, apoi adaugi roşiile decojite şi tăiate cubuleţe.

Dacă e nevoie, pui şi 2 linguri de apă, apoi acoperi cratiţa cu un capac. Când sunt fierte toate legumele, pui sare şi piper după gust şi pătrunjelul tocat, apoi tragi cratiţa de pe foc.

 

Pofta bună!

1 comentariu

  1. O reteta simpla si buna. Recomand cu incredere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.