Mancarica de pui cu păstăi

Printeaza

Mancarica de pui cu păstăi

Ingrediente:Mancarica de pui cu păstăi

  • 1 pui
  • 1 kg păstăi
  • 1 ceapă
  • 1 căpăţână usturoi
  • bulion
  • 1 legătură pătrunjel
  • 100 g smântână
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condiment concentrat

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai puiul în bucăţi pe care le rumeneşti în ulei. Scoţi carnea şi în uleiul rămas rumeneşti ceapa tăiată mărunt şi ulterior pui şi bulionul. Intr-o cratiţă aşezi bucăţile de pui, păstăile rupte bucăţi, ceapa, bulionul, adaugi sare, piper şi o lingură de condiment.

Acoperi cu apă şi laşi să fiarbă la foc mic. La sfârşit amesteci într-un castronel smântână cu usturoiul pisat şi pătrunjelul tăiat mărunt şi torni amestecul peste carne.

Mai laşi să fiarbă încă 10-15 minute. Dacă-ţi place ca sosul să fie mai legat, poţi pune şi puţină făină si mai lasi să fiarbă încă un clocot.

 

Pofta bună!

1 comentariu

  1. Sa fac si eu o mancarica de pui cu pastai; mi-e pofta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.