Mancarica de naut

Printeaza

Mancarica de naut din: naut, ceapa, ardei, carnat, ulei, bulion, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Mancarica de naut

  • o conservă mare cu năut gata fiert
  • o ceapă
  • un cârnat mare
  • un ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri bulion
  • câteva fire pătrunjel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

In ulei, se pun la călit ceapa şi ardeiul tăiate. Când s-au înmuiat, se adaugă rondelele de cârnat.

După ce şi acestea s-au rumenit, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se adaugă apoi năutul şi bulionul, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se mai lasă 10 minute la fiert.

Se aduce la masă cu pătrunjel proaspăt tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.