Mancarica de legume cu verdeata

Printeaza

Mancarica de legume cu verdeata din: ceapa, ardei grasi, fasole verde, dovlecei, cartofi, rosii, patrunjel, sare, piper, cimbru, ulei.

Ingrediente:Mancarica_de_legume_cu_verdeata

  • 2 cepe mari
  • 3 ardei grasi
  • 600 g fasole verde
  • 500 g dovlecei
  • 6 cartofi potriviti
  • 4 rosii mari
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli bine toate legumele. Toci ceapa solzişori şi ardeiul gras fâşii mai groase şi potrivit de lungi. Pui legumele în uleiul bine încins, până începe ceapa să capete o culoare puţin aurie. Stingi cu 2 pahare cu apă şi adaugi prima dată cartofii şi fasolea verde, pentru că fierb mai greu.

Când fasolea s-a înmuiat cât de cât, adaugi dovlecelul. Mai laşi să fiarbă 10 minute şi adaugi roşiile date prin râzătoare. Condimentezi cu sare, cimbru şi piper şi laşi la foc mic, până fierb roşiile şi scade apa.

Presari deasupra pătrunjel.

Mancarica de legume cu verdeata

Mancarica_de_legume_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.