Mancarica de fasole cu carnati

Printeaza

Mancarica de fasole cu carnati din: ulei de masline, carnati, ceapa, usturoi, rosii zdrobite, busuioc, oregano, fulgi de ardei rosu, piper, fasole, spanac, sare.

Ingrediente:Mancarica de fasole cu carnati

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 carnati
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie roșii zdrobite
  • ½ lingurita busuioc uscat
  • ½ linguriță oregano uscat
  • fulgi de ardei rosu
  • piper negru proaspăt macinat
  • 450 g fasole din conserva
  • 120 g spanac tocat
  • sare, dupa gust

 

Mod de preparare:

Adăugați ulei de măsline și rumeniti carnatii intr-o cratita. Taiati felii si adaugati din nou in cratita. Rumeniti din nou bine, pe toate partile. Între timp, tocati ceapa și usturoiul.

Adăugați ceapa și usturoiul in cratita, gatiti cateva minute, adaugati rosii, busuioc uscat, oregano, fulgi de ardei rosu si piper proaspăt macinat. Se amestecă pentru a se combina.

Scoateti fasolea din conserva, clatiti si scurgeti bine. Adaugati in cratita, impreuna cu spanacul tocat. Se amestecă si se mai gateste 10 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.