Mancarica de cartofi cu pui

Printeaza

Mancarica de cartofi cu pui din: pulpe de pui, ceapa, mazare, usturoi, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancarica de cartofi cu pui

  • 4 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 400 g mazăre prefiartă, congelată
  • 2 căţei usturoi
  • 500 g roşii pasate
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se rumeneşte carnea în ulei şi apoi se scoate. Se pun ceapa şi usturoiul mărunţite la călit, se presară cu sare. Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 20 de minute. Se pun cartofii cuburi, se lasă la fiert, se adaugă mazărea congelată şi se mai lasă 5 minute.

Se pun şi roşiile pasate şi se mai lasă la fiert împreună 10-15 minute. Se trage de pe foc, se iasă să se răcorească şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se aduce cu pătrunjel la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.