Mancărică de ardei copti si vinete

Printeaza

Mancărică de ardei copti si vinete

Ingrediente:Mancărică de ardei copti si vinete

  • 3 vinete
  • 6 ardei
  • 5 cepe
  • 3-4 roşii
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pui ardeii şi vinetele la copt pe aragaz şi când sunt gata le pui într-un castron, le presari cu sare şi le acoperi cu un prosop curat. Le laşi aşa 15 minute, apoi le cureţi de coajă şi le tai fâşii.

Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei şi când s-a aurit adaugi vinetele şi ardeii. Opăreşti roşiile, le cureţi coaja, apoi le tai felii şi le pui în mâncare.

Laşi să fiarbă 25-30 de minute şi când e gata potriveşti de sare şi piper.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.