Cartofi Copți cu Arpagic și Smântână din: cartofi, arpagic, smantana, bacon, unt, sare, piper, marar. Un preparat simplu și reconfortant care aduce împreună textura crocantă a cartofilor, aroma subtilă a arpagicului și cremozitatea smântânii. Această rețetă este o alegere excelentă pentru a însoți carnea, dar poate fi și un preparat principal în sine. Reteta Cartofi […]
Mancare de vinete cu ceapa si usturoi
PrinteazaMancare de vinete cu ceapa si usturoi din: vinete, ceapa, patrunjel, suc de rosii, usturoi, untdelemn.
Ingrediente:
- 4 vinete
- 2 cepe
- pătrunjel verde
- suc de roşii
- 4 căţei de usturoi
- untdelemn
Mod de preparare Mancare de vinete cu ceapa si usturoi:
spală vinetele, se taie felii groase de un deget, se presară sare şi se lasă câteva minute.
Apoi se şterg cu o cârpă curată, se dau prin făină şi se prăjesc feliile în untdeleimn, pe ambele părţi.
face un sos din ceapă tocată şi înmuiiată în untdelemn, pe foc, la care se adaugă pătrunjel verde tocat, suc de roşii şi usturoi tocat.
Apoi se pun feliile de winete, prăjite separat într-un vas, se toarnă peste ele sosul şi se dau la cuptor.
Pofta buna!
Burger de Miel cu Tzatziki din: carne de miel, ceapa rosie, usturoi, patrunjel, cimbru, sare, piper, chifle, frunze de salata, iaurt, castravete, ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper, marar. Transformă clasica experiență a burgerilor într-o aventură culinară cu Burger de Miel cu Tzatziki, o rețetă care îmbină savoarea unică a cărnii de miel […]