Mancare verde

Printeaza

Mancare verde

Ingrediente:Mancare verde

  • 1 pachet unt
  • 3 ouă
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Un kg verdeţuri măcriş, hasmaţuchi , salată verde, untişor, podbal, lobodă.Ierburile se fierb un pic, cât să se-nmoaie .

Se toacă, cât sunt calde, se freacă cu unt, ouă şi lapte, sare şi piper.

Se dau la cuptor, nu mult, până se leagă .

Se oferă cu mămăligă caldă şi o oală de vin alb de Rovinari, ţărănesc, care să nu fie chiar sec, dar nici demisec, ci abia abia să nu-ţi pară acra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.