Mâncare de văcuţă cu prune

Printeaza

O reteta de mancare de vacuta cu prune din: carne de vaca, ulei, faina, pasta de tomate, zahar, prune uscate si sare.

Ingrediente:Mâncare de văcuţă cu prune

  • 750 g carne de vaca
  • 125 ml ulei
  • 50 g faina
  • 25 g pasta de tomate
  • 40 g zahar
  • 500 g prune uscate
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi, o sărezi, o prăjeşti în ulei şi o aşezi într-o altă cratiţă cu puţină apă. Laşi să fiarbă sub capac timp de 2 ore.

In tigaia în care s-a prăjit carnea, faci un sos din pasta de tomate şi făina desfăcută în puţină apă.

Fierbi circa 15 minute şi strecori sosul peste carne. Ţii prunele câteva ore în apă, apoi le adaugi peste carne.

Caramelizezi zahă­rul puţin, îl stingi cu apă, îl torni peste carne şi mai fierbi totul timp de 10-15 minute.

Mâncare de văcuţă cu prune

Mâncare de văcuţă cu prune

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.