Mancare traditionala la tava

Printeaza

Mancare traditionala la tava din: sangerete, caltabos, carnati de casa, cartofi, untura, smantana.

Ingrediente:Mancare traditionala la tava

  • 150 g sângerete
  • 150 g caltaboş
  • 150 g cârnaţide casă (neafumaţi)
  • 1 kg cartofi
  • untură
  • smântână

 

Mod de preparare:

Intr-o oală de tuci se aşază un rând de cartofi cruzi, curăţaţi şi tăiaţi rondele. După ce au fost prăjite în prealabil, cele trei sortimente de cârnaţi se taie felii şi se distribuie uniform peste cartofi.

Se aşază restul de cartofi, se pune deasupra câte o lingură de untură şi smântână şi se dă cratiţa la cuptorul încălzit în prealabil pentru 25 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.