Mancare taraneasca

Printeaza

Mancare taraneasca din: fasole verde, rosii, ceapa, usturoi, ulei, patrunjel, boia dulce, sare, piper.

Ingrediente:Mancare_taraneasca

  • 1 kg fasole verde pastai proaspata sau congelata
  • 3-4 rosii bine coapte
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 praf boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui o cratiţă cu apă şi sare pe foc, iar când fierbe, adaugi fasolea congelată sau proaspătă.

Intre timp, opăreşti roşiile, îndepărtezi pieliţele şi le tai bucă­ţele.

Intr-o tigaie cu ulei încins, căleşti ceapa tăiată rondele, adaugi fasolea, roşiile, sarea, piperul, du­pă gust, usturoiul zdrobit, boiaua dulce şi pătrunje­lul tocat fin.

Laşi totul să fiarbă până scade.

Mancare taraneasca

Mancare_taraneasca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.