Mancare de pui cu marar

Printeaza

O reteta delicioasa de mancare de pui cu marar din: pui, ulei, ceapa, marar, patrunjel verde, faina si sare.

Ingrediente:Mancare de pui cu marar

  • 1 pui
  • 50 ml ulei
  • 3 cepe
  • 500 g marar (circa 12-14 legaturi)
  • 2-3 legaturi de patrunjel verde
  • 1 lingurita rasa faina
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi puiul, îl speli, îl tai în bucăţi, îl scurgi bine de apă, apoi îl ru­meneşti uşor, împreună cu ceapa tocată mărunt, în uleiul încins, după care torni puţină apă şi fierbi înăbuşit.

Cureţi mărarul de cotoa­rele mari, îl speli în mai multe ape, apoi îl tai mare şi îl adaugi peste bucăţile de carne.

Presari făină, amesteci totul cu lingura, torni o ceaşcă de apă şi potriveşti gustul de sare şi de piper. Fierbi în conti­nuare circa 40 de minute.

Mancare de pui cu marar

Mancare de pui cu marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.