Mâncare de primăvară

Printeaza

O reteta de mancare de primavara din: ceapa verde, pastai, sare, rosii, ulei de soia, file de vita, sare, piper, coniac, smantana, intaritor de sos si frunze de cimbru.

Ingrediente:Mâncare de primăvară

  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g pastai dulci
  • sare
  • 2 rosii descojite
  • 4 lingurite ulei de soia
  • 600 file de vita
  • sare
  • piper
  • 2 linguri coniac
  • 300 g smantana
  • 1-2 lingurita intaritor de sos
  • 1 lingurita frunze de cimbru

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie inele. Păstăile se opăresc 4 minute în apă cu sare. Roşiile se taie în patru, se îndepărtează seminţele şi se taie fâşii. Uleiul se pune într-o tigaie la încins, carnea se taie fâşii şi se prăjeşte, pe porţii, în u- lei. Se scoate carnea din tigaie, se dă un praf de sare şi piper. Apoi se prăjesc în ulei cepele şi păstăile.

Se adaugă coniac şi smântână, puţină apă şi se lasă 5 minute să fiarbă. Pe urmă se adaugă întăritorul de sos, carnea şi roşiile. Se încălzeşte totul şi se presară cu cimbru.

Mâncare de primăvară

Mâncare de primăvară

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • mancare de primavara

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.