Mancare greceasca de miel cu legume si macaroane

Printeaza

Mancare greceasca de miel cu legume si macaroane din: carne de miel fără os, ulei, ceapa, usturoi, ardei iute, pasta de tomate, vin roşu, supă de legume, roşii decojite, sare, piper, boia, ardei graşi, rosii, macaroane, brânză de oaie.

Mancare greceasca de miel cu legume si macaroane

Ingrediente:

  • 1,5 kg carne de miel fără os
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 5 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 250 ml vin roşu
  • 250 ml supă de legume
  • 80 g roşii decojite
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă boia
  • 2 ardei graşi
  • 3 roşii mari
  • 259 g macaroane
  • 150 g brânză de oaie

Mod de preparare:

Carnea de miel o speli, o tai în bucăţi potrivite, pe care apoi le prăjeşti în ulei încins. Adaugi ceapa to­cată, ardeiul iute tăiat mărunt, usturoiul şi pasta de tomate. Stingi cu vin şi supă de legume.

Adaugi roşiile deco­jite şi boiaua, sare şi piper. Laşi să fiarbă înăbuşit, timp de 1 1/2 oră. Tai mărunt roşiile şi ardeii graşi şi le pui în mâncare, cu 10 mi­nute înainte de a fi gata.

Intre timp fierbi macaroa­nele în apă cu sare. Când mâncarea este gata, o amesteci cu macaroanele şi presari deasupra brân­ză rasă, în momentul servirii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.