Mancare de dovlecei cu mazare si rosii

Printeaza

Mancare de dovlecei cu mazare si rosii din: dovlecei, rosii, mazare, ceapa, ulei, patrunjel verde, sare.

Mancare de dovlecei cu mazare si rosii

Ingrediente:

  • 800 g dovlecei
  • 6 roşii
  • 300 g mazăre
  • 3 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1/2 legătură pătrun­jel verde
  • sare

Mod de preparare:

Tai mărunt ceapa şi o prăjeşti în ulei încins. Adaugi dovleceii şi câteva felii ele roşii, după care le pui într-o tavă. Presari verdeaţa tocată şi dai tava la cuptor.

Separat, fierbi mazărea în apă cu sare, apoi o adaugi în tavă, peste dovlecei. Poţi să serveşti mâncarea şi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.