Mancare de vita cu prune

Printeaza

Mancare de vita cu prune din: carne de vita, ulei, faina, pasta de tomate, zahar, prune, sare.

Ingrediente:Mancare_de_vita_cu_prune

  • 750 g carne de vită
  • 125 ml ulei
  • 50 g făină
  • 25 g pastă de tomate
  • 40 g zahăr
  • 500 g prune uscate
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi, o sărezi, o prăjeşti în ulei şi o aşezi într-o altă cratiţă cu puţină apă.

Laşi să fiarbă sub capac timp de 2 ore.

In tigaia în care s-a prăjit carnea, faci un sos din pasta de tomate şi făina desfăcută în puţină apă.

Fierbi circa 15 minute şi strecori sosul peste carne.

Ţii prunele câteva ore în apă, apoi le adaugi peste carne.

Caramelizezi puţin zahărul, îl stingi cu apă, îl torni peste carne şi mai fierbi totul timp de 10-15 minute.

Mancare de vita cu prune

Mancare_de_vita_cu_prune

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

Mancare de linte cu carne afumata

Mancare acrisoara cu carne de vita

Mancare acrisoara cu carne de vita din: carne de vita, slanina, untura, ceapa, boia, usturoi, dafin, sare, piper, smantana, faina, mustar, lamaie. Ingrediente: 1 kg carne de vită 150 g slănină afumată 2 lin­guri untură 2 cepe roşii 1 linguriţă boia 3 căţei de usturoi 1 linguriţă piper boabe 1 foaie dafin sare 200 ml […]

Mancare de vinete cu usturoi si ardei

Mancare de carne de vita sau manzat cu vinete

Mancare de carne de vita sau manzat cu vinete din: carne de vita, vinete, untdelemn, ceapa, rosii, usturoi, sare, verdeata. Ingrediente: 500 g carne de vită 2 vinete 3 linguri untdelemn o ceapă 7-8 roşii 2 căţei usturoi sare verdeaţă   Mod de preparare: Carnea se taie bucăţele şi se pune cu ceapa tocată şi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.