Mâncare de văcuţă cu prune (delicioasa)

Printeaza

Mâncare de văcuţă cu prune din: carne de vita, ulei, faina, pasta de tomate, zahar, prune uscate, sare.

Ingrediente:Mâncare_de_vacuta_cu_prune

  • 750 g carne de vita
  • 125 ml ulei
  • 50 g faina
  • 25 g pasta de tomate
  • 40 g zahar
  • 500 g prune uscate
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi, o sărezi, o prăjeşti în ulei şi o aşezi într-o altă cratiţă cu puţină apă. Laşi să fiarbă sub capac, timp de 2 ore. In tigaia în care s-a prăjit carnea, faci un sos din pasta de tomate şi făina desfăcută în puţină apă. Fierbi circa 15 minute şi strecori sosul peste carne.

Ţii prunele câteva ore în apă, apoi le adaugi peste carne. Caramelizezi puţin zahărul, îl stingi cu apă, îl torni peste carne şi mai fierbi totul timp de 10-15 minute.

Mâncare de văcuţă cu prune

Mâncare_de_vacuta_cu_prune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.