Mancare de spanac cu ciuperci si usturoi

Printeaza

Mancare de spanac cu ciuperci si usturoi din: spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, faina, pasta de tomate, patrunjel, sare, ulei.

Ingrediente:Mancare_de_spanac_cu_ciuperci

  • un kg de spanac
  • 250 g ciuperci
  • două cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • o lingură de făină
  • două linguri pastă de tomate
  • o legătură pătrunjel
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă, se spală de mai multe ori, se pune la fiert 10 minute. Se lasă apoi la scurs şi se mărunţeşte.

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei, când este aproape aurită se adaugă ciupercile tăiate felii, usturoiul pisat şi pasta de tomate. Făina se desface cu o cană de apă rece şi se toarnă peste ciuperci şi ceapă, se lasă să se înăbuşe totul 5-6 minute.

Intr-un vas uns cu ulei se aşază un strat destul de gros din spanacul fiert şi apoi un strat de ciuperci cu ceapă, deasupra se pune alt stat de spanac, sare şi deasupra se presară verdeaiţă tocată fin.

Se dă la cuptor 10-15 minute.

 

Mancare de spanac cu ciuperci si usturoi

Mancare_de_spanac_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.