Mancare de pui cu mărar si pătrunjel

Printeaza

Mancare de pui cu mărar si pătrunjel 

Ingrediente:Mancare de pui cu marar si patrunjel

  • 1 piept de pui
  • 8 legături de mărar
  • 3 cepe vechi
  • 1 linguriţă făină
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli carnea de pui, o tai cubuleţe pe care le pui să se rumenească în ulei. Toci şi ceapa şi o adaugi peste pui în ulei, lăsându-le să se călească împreună 10 minute.

Adaugi şi apă cât să le acopere şi laşi să fiarbă înăbuşit. Speli foarte bine şi mărarul, îl toci mărunt şi-l adaugi şi pe el peste carne.

Totul trebuie să fiarbă circa 40-45 de minute. Când carnea este fiartă adaugi şi făina desfăcută cu apă, laşi să dea un clocot şi la final pui pătrunjelul.

Mancare de pui cu mărar si pătrunjel

Mancare de pui cu marar si patrunjel

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • mancare de marar cu pui
  • mincare de marar

1 comentariu

  1. dumitrescu mirela

    Foarte interesante si gustoase! Multumim!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.