Mancare de pastai cu fenicul

Printeaza

Mancare de pastai cu fenicul din: fasole verde, rosii, piept de pui, fenicul, morcovi, ulei, usturoi, sare de mare, piper.

Ingrediente:Mancare de pastai cu fenicul

  • 500 g păstăi de fasole verde
  • 200 g roşii
  • 200 g piept de pui dezosat
  • 100 g fenicul
  • 3 morcovi
  • ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • sare de mare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie. în uleiul încins se adaugă căţeii de usturoi zdrobiţi, se călesc, apoi se adaugă şi pieptul de pui spălat şi tăiat bucăţi.

Se lasă pe foc până se rumeneşte.

Se adaugă apoi în tigaie păstăile de fasole verde, roşiile tăiate cubuleţe, feniculul tăiat bucăţi mici, sare, piper, se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă la foc mic.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Mancare de pastai cu fenicul
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.