Mancare de naut cu ton si rosii cherry

Printeaza

Mancare de naut cu ton si rosii cherry din: naut, ton, ceapa, usturoi, vin, pasta de tomate, rosii cherry, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de naut cu ton si rosii cherry

  • 2 conserve de năut
  • 1 cutie de ton
  • 1 ceapă roşie
  • 2 căţei de usturoi
  • 50 ml vin rose
  • 2-3 linguri pastă de tomate
  • 5-6 roşii cherry
  • pătrunjel proaspăt
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei de măsline, se adaugă după câteva minute şi tonul scurs de ulei.

Se pune vinul rose, se lasă până scade, punem năutul scurs de zeamă, bulionul şi lăsăm la foc mic să fiarbă până scade puţin sosul.

Se adaugă şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri şi roşiile cherry tăiate în 4. Se condimentează după gust.

La final se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.