Mancare de naut cu praz

Printeaza

Mancare de naut cu praz din: naut, ceapa, ulei, usturoi, praz, bulion, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Mancare de naut cu praz

  • 800 g năut de la conservă, scurs
  • 6 cepe tocate
  • 6 linguri ulei
  • 6-7 căţei usturoi mărunţiţi
  • 5 bucăţi praz
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 1/2  legătură pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul şi căleşti cepele, apoi adaugi usturoiul. Laşi pe foc până când ceapa şi usturoiul devin sticloase şi pui prazul tăiat rondele. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi amesteci.

Ţii 5 minute să fiarbă şi adaugi năutul şi puţin bulion, mai fierbi 10 minute şi opreşti focul. Serveşti mâncarea decorată cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.